WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Een kunstgras hockeyveld is een duurzame oplossing voor een altijd groen blijvend speelveld. Als vereniging ben je jaarlijks veel geld en tijd kwijt aan het onderhoud van je hockeyveld. In de wintermaanden zien we regelmatig dat de kwaliteit van het veld hard achteruitgaat. Een bewezen oplossing is een kunstgras hockeyveld. De afgelopen jaren zijn verschillende hockeyclubs overgestapt op kunstgras. Zelfs de topclubs spelen de laatste jaren op kunstgras en hebben bewezen dat spelers meer plezier uit het veld halen. Kunstgras zorgt namelijk voor de perfecte balcontrole, waardoor spelers nog meer uit hun spel kunnen halen.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

SPECIAAL ONTWIKKELD KUNSTGRAS HOCKEYVELD

Het is belangrijk dat je een kunstgras hockeyveld uitzoekt dat echt bestand is tegen zware belasting. Het gras moet gemaakt zijn om op te spelen. Wij leggen grastapijten die speciaal ontwikkeld zijn voor intensief gebruik. Het is mogelijk om hier elke dag op te spelen. Naast uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid speelt veiligheid een grote rol. Als spelers vallen tijdens het spelen, wil je natuurlijk niet dat ze zich bezeren. Ons kunstgras is kindvriendelijk geproduceerd en zorgt voor valdemping. Dit is natuurlijk perfect tijdens een hockeywedstrijd.

Ons HOCKEYGRAS ASSORTIMENT

Multiplay Groen
 €27,50 per m²

MEER INFO

Multiplay Blauw
 €29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Rood
 €29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Geel
 € 29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Terra
 €29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Wit
€29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Lichtgrijs
€29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Antraciet
 €29,95 per m²

MEER INFO

Multiplay Zwart
 €29,95 per m²

MEER INFO

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur!

Offerte

KUNSTGRAS HOCKEYVELD AANLEGGEN

Spelen je kinderen graag hockey en wil je in je eigen tuin een veld maken? Kunstgras hockeyveld is hartstikke leuk voor de kinderen. Je kinderen hebben een eigen veldje om op te spelen. Ze kunnen hier een balletje slaan en trainen voor de volgende wedstrijd. Een kunstgras hockeyveld is gemaakt voor intensief gebruik, zodat je kinderen er dagelijks op kunnen spelen. Uiteraard kunnen we bij Tip Top Kunstgras helpen bij een kunstgras hockeyveld. We kunnen in je bestaande tuin een hockeyveld aanleggen.

KUNSTGRAS HOCKEYVELD LATEN AANLEGGEN

Als particulier, vereniging of bedrijf kan je via Tip Top Tuingras een kunstgras hockeyveld laten aanleggen. Je kan hiervoor contact opnemen met één van onze vriendelijke medewerkers. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Ze laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met kunstgras en welke kunstgrasmatten geschikt zijn voor hockey. Bij een offerte aanvraag komen we zelfs vrijblijvend het veld inmeten. Het inmeten doen we altijd op locatie. Naar aanleiding van de afmetingen brengen we een offerte uit. Komen we er met de prijs uit? Dan komen we binnen 14 dagen bij je terug voor een altijd groen hockeyveld.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

KUNSTGRAS HOCKEYVELD IS EEN DUURZAME OPLOSSING

Tip Top Kunstgras werkt met duurzaam geproduceerd kunstgras gemaakt uit mosdraad. Onze kunstgrasmatten zijn ecologisch verantwoord en worden geproduceerd zonder zware metalen te gebruiken. De productie vindt plaats in Nederland waardoor er toezicht is op het productieproces. Hierbij worden de matten kindvriendelijk geproduceerd, zodat ze niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Naast een hoge kwaliteit zien onze grasmatten er realistisch uit. Het gras is ook uv-bestendig. We geven dan ook 10 jaar garantie op onze kunstgrasmatten.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KUNSTGRAS HOCKEYVELD

Wil je voortaan een altijd groen hockeyveld? Maak vandaag nog een afspraak met Tip Top Kunstgras en we komen binnen 14 dagen bij je langs. Als we langskomen verwijderen we op professionele wijze het oude hockeyveld van gras. Vervolgens brengen we menggranulaat aan en egaliseren we de ondergrond. Als de ondergrond geëgaliseerd is, brengen we een druk verdelend doek aan om oneffenheden in de grond tegen te gaa. Na het aanbrengen van het doek, leggen we het kunstgras. Dit doen we volledig op maat van het hockeyveld. De kunstgrasmatten verlijmen we vervolgens met speciale kunstgras lijm. Dit doen we zo nauwkeurig dat je geen naden ziet. Na afloop bezanden we de kunstgrasmatten en gaan we het gras opborstelen. Daarna kan je meteen je nieuwe kunstgras in gebruik nemen en voeren wij de resten af.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Super gedaan!!

Ontzettend fijn bedrijf. Denken mee in oplossingen, geweldige service. Zijn na twee weken nog terug gekomen om nog een keer te borstelen.Jonge jongens die graag goed werk willen leveren.100% aan te raden om voor hen te kiezen.
- Aspers

Prima contact, service en kunstgras

Ik heb prettig contact gehad met de medewerkers van TipTop. Afspraken zijn goed nagekomen.
- Vught

Erg mooie kwaliteit, professioneel en fijne service

We zijn heel blij met het kunstgras! De communicatie verliep vanaf het begin soepel en snel. Er kon snel geschakeld worden en het eindresultaat is prachtig! Zelfs de randen zijn erg netjes afgewerkt met klinkers. Het personeel is fijn in de omgang, denkt mee en afspraken worden netjes nagekomen. Kortom: een aanrader!
- Zeist

netjes gewéldig

roopie
- Veghel

Netjes en snel

Doen wat ze beloven en bovendien snel en beleefd. Ook het paaltje 🙂 is netjes opgelost zonder gedoe, een absolute aanrader
- Vleuten

Tiptop in orde.

Jongens waren op tijd. 30 vierkante meter oude gazon verwijderd, opgehoogd en kunstgras rumba 42mm was snel gelegd in 4 uur. Tiptop in orde.
- Knuth

Fijne vlotte ervaring.

Leuke jongens die weten wat ze wanneer doen zijn. Komen op tijd en waren snel klaar. Beide heren zijn correct en netjes. Eindresultaat is erg mooi, wij zijn er heel tevreden over.
- Eindhoven

Tip Top Kunstgras

Bezoekadres (op afspraak)
De steegen 8D
5321 JZ Hedel
ma. t/m vr.   8.00 – 17.00 uur
zat.                9.00 – 15.00 uur

073 888 2679
info@tiptopkunstgras.nl
www.tiptopkunstgras.nl