Vrijblijvende offerte in 24 uur
Gratis levering vanaf € 250,-
15 jaar UV-garantie
Dier- en kindvriendelijk
Zeer realistisch

Kunstgras hockeyveld

Tip Top Kunstgras 10

Waarom ons Tip Top Kunstgras?

Een kunstgras hockeyveld is een duurzame oplossing voor een altijd groen blijvend speelveld. Als vereniging ben je jaarlijks veel geld en tijd kwijt aan het onderhoud van je hockeyveld. In de wintermaanden zien we regelmatig dat de kwaliteit van het veld hard achteruitgaat. Een bewezen oplossing is een kunstgras hockeyveld. De afgelopen jaren zijn verschillende hockeyclubs overgestapt op kunstgras. Zelfs de topclubs spelen de laatste jaren op kunstgras en hebben bewezen dat spelers meer plezier uit het veld halen. Kunstgras zorgt namelijk voor de perfecte balcontrole, waardoor spelers nog meer uit hun spel kunnen halen.

 • Advies op locatie
 • Vrijblijvende inmeetservice
 • Binnen 14 dagen een nieuw kunstgazon

Speciaal ontwikkeld kunstgras hockeyveld

Het is belangrijk dat je een kunstgras hockeyveld uitzoekt dat echt bestand is tegen zware belasting. Het gras moet gemaakt zijn om op te spelen. Wij leggen grastapijten die speciaal ontwikkeld zijn voor intensief gebruik. Het is mogelijk om hier elke dag op te spelen. Naast uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid speelt veiligheid een grote rol. Als spelers vallen tijdens het spelen, wil je natuurlijk niet dat ze zich bezeren. Ons kunstgras is kindvriendelijk geproduceerd en zorgt voor valdemping. Dit is natuurlijk perfect tijdens een hockeywedstrijd.

Multiplay
Blauw

€ 29,95 per m²

 • UV-bestendig
 • Ecologisch
 • Duurzaam
 • Kindvriendelijk
 • Gefabriceerd in Nederland
Bekijken

Multiplay
Groen

€ 29,95 per m²

 • UV-bestendig
 • Ecologisch
 • Duurzaam
 • Kindvriendelijk
 • Gefabriceerd in Nederland
Bekijken

Multiplay
Rood

€ 29,95 per m²

 • UV-bestendig
 • Ecologisch
 • Duurzaam
 • Kindvriendelijk
 • Gefabriceerd in Nederland
Bekijken

Advies nodig van een expert?

Neem vandaag nog contact op en krijg advies van een van onze experts!

Onze klanten aan het woord

Prettige communicatie en hele snelle en goede service

Jeroen - Breda

Tip Top alles zoals het moet!

Roland van Ham - Den Bosch

Netjes werk geleverd en met precisie!

J. - Zuid-Beijerland

Kunstgras hockeyveld aanleggen

Spelen je kinderen graag hockey en wil je in je eigen tuin een veld maken? Kunstgras hockeyveld is hartstikke leuk voor de kinderen. Je kinderen hebben een eigen veldje om op te spelen. Ze kunnen hier een balletje slaan en trainen voor de volgende wedstrijd. Een kunstgras hockeyveld is gemaakt voor intensief gebruik, zodat je kinderen er dagelijks op kunnen spelen. Uiteraard kunnen we bij Tip Top Kunstgras helpen bij een kunstgras hockeyveld. We kunnen in je bestaande tuin een hockeyveld aanleggen.

Kunstgras hockeyveld laten aanleggen

Als particulier, vereniging of bedrijf kan je via Tip Top Tuingras een kunstgras hockeyveld laten aanleggen. Je kan hiervoor contact opnemen met één van onze vriendelijke medewerkers. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Ze laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met kunstgras en welke kunstgrasmatten geschikt zijn voor hockey. Bij een offerte aanvraag komen we zelfs vrijblijvend het veld inmeten. Het inmeten doen we altijd op locatie. Naar aanleiding van de afmetingen brengen we een offerte uit. Komen we er met de prijs uit? Dan komen we binnen 14 dagen bij je terug voor een altijd groen hockeyveld.

Kunstgras hockeyveld is een duurzame oplossing

Tip Top Kunstgras werkt met duurzaam geproduceerd kunstgras gemaakt uit mosdraad. Onze kunstgrasmatten zijn ecologisch verantwoord en worden geproduceerd zonder zware metalen te gebruiken. De productie vindt plaats in Nederland waardoor er toezicht is op het productieproces. Hierbij worden de matten kindvriendelijk geproduceerd, zodat ze niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Naast een hoge kwaliteit zien onze grasmatten er realistisch uit. Het gras is ook uv-bestendig. We geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunstgrasmatten.

Maak een afspraak voor een kunstgras hockeyveld

Wil je voortaan een altijd groen hockeyveld? Maak vandaag nog een afspraak met Tip Top Kunstgras en we komen binnen 14 dagen bij je langs. Als we langskomen verwijderen we op professionele wijze het oude hockeyveld van gras. Vervolgens brengen we menggranulaat aan en egaliseren we de ondergrond. Als de ondergrond geëgaliseerd is, brengen we een druk verdelend doek aan om oneffenheden in de grond tegen te gaa. Na het aanbrengen van het doek, leggen we het kunstgras. Dit doen we volledig op maat van het hockeyveld. De kunstgrasmatten verlijmen we vervolgens met speciale kunstgras lijm. Dit doen we zo nauwkeurig dat je geen naden ziet. Na afloop bezanden we de kunstgrasmatten en gaan we het gras opborstelen. Daarna kan je meteen je nieuwe kunstgras in gebruik nemen en voeren wij de resten af.