Vrijblijvende offerte in 24 uur
Gratis levering vanaf € 250,-
15 jaar UV-garantie
Dier- en kindvriendelijk
Zeer realistisch

Kunstgras verzending & bezorging

Levering van kunstgras en toebehoren geschiedt in principe binnen 1 week na bestelling. Mocht dit afwijken dan nemen wij contact met u op.

Het kunstgras wordt geleverd op een rol van 4 meter breed. Het transport wordt verzorgd door een gespecialiseerd transportbedrijf of indien mogelijk met eigen transport. De transportkosten bedragen € 49,95,- inclusief BTW in Nederland. *Bij bestellingen boven de € 250,- (exclusief eventuele legservice) zijn de transportkosten gratis. Voor levering op de Waddeneilanden of buiten Nederland zijn de transportkosten in overleg. Voor retourzendingen geldt een tarief van € 49,95,- inclusief BTW.

Na betaling ontvangt u een E-mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. Wij zullen contact opnemen om de levering in te plannen. U dient op deze datum op het door u aangegeven bezorgadres aanwezig te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Indien het door u opgegeven bezorgadres niet goed bereikbaar is, dient u dit tijdig aan te geven. Uw bestelling wordt geleverd tot de eerste deur van de begane grond, indien deze met een palletwagen bereikbaar is.

U kunt op de leverdatum contact opnemen per email om een indicatie van het levertijdstip te krijgen: info@tiptopkunstgras.nl

*Indien er op de afgesproken bezorgdatum niemand aanwezig en bereikbaar is, zijn wij genoodzaakt om de extra transportkosten van Euro 75,00 voor een 2e aanlevering in rekening te brengen.

U kunt uw bestelling op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 ook afhalen op het volgende adres: De steegen 8d, 5321 JZ te Hedel. Neem hierbij de rollengte van 4 meter in acht voor het transport. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden in verband met de bezetting van ons magazijn.