WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras balkon is niet van echt gras te onderscheiden. Je krijgt een prachtig groen balkon met de uitstraling van natuurlijk gras. Natuurlijk gras is niet geschikt voor op een balkon. Met kunstgras balkon krijg je toch dat fijne plekje buiten. Het voordeel van kunstgrasmatten is dat je echt overal een groen balkon kan maken. We rollen de matten gewoon uit op je balkon.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS VOOR JE BALKON BESTELLEN

Tip Top Kunstgras heeft een breed assortiment met verschillende soorten kunstgras. Onze kunstgrasmatten kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. We hebben zelfs een aantal kunstgrasmatten die gebruikt kunnen worden op het balkon. We adviseren je graag over de mogelijkheden bij kunstgras voor je balkon. Hierbij kijken we naar je woonsituatie en welke kunstgrasmatten perfect passen.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Jive 55
€47,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
55 mm

MEER INFO

Mambo 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur!

Offerte

VEILIG NEDERLANDS KUNSTGRAS BALKON

Kunstgras balkon moet natuurlijk veilig zijn om gebruik van te maken. We werken binnen ons bedrijf enkel met goedgekeurd Nederlands kunstgras. Kunstgras is daarbij ook een veilige ondergrond om je kinderen of huisdieren op te laten spelen. Elke kunstgrasmat wordt volledig in een Nederlandse fabriek gefabriceerd. Om een zo realistisch mogelijke uitstraling te geven wordt er gebruik gemaakt van mosdraad. Dit geeft de kunstgrasmat een realistische uitstraling zonder dat je ervoor hoeft te maaien of sproeien. Ons kunstgras is uv- bestendig en ecologisch geproduceerd. Bij de productie worden geen zware metalen gebruikt.

DUURZAME OPLOSSING VOOR GRAS OP JE BALKON

Kunstgras balkon wordt in Nederland geproduceerd en is een duurzame oplossing voor gras op je balkon. Normaal gesproken zou je helemaal geen gras op een balkon kunnen aanleggen. Als je graag een mini tuin wilt creëren op je betonnen balkon, dan is kunstgras de oplossing. Hierbij wil je alleen geen kunstgras kopen waarbij je duidelijk ziet dat het nep is. Je wilt graag realistisch ogend kunstgras waar je nog jaren van kan genieten. Tip Top Kunstgras kan deze garantie waarmaken en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Kunstgras leggen

0-25 m²  €237,50
26-100 m² € 9 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Ondergrond af trillen met een trilplaat
en egaliseren
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS BALKON LATEN LEGGEN

Veel mensen denken bij kunstgras balkon aan een soort tapijt wat je uitrolt en zelf kan neerleggen. Natuurlijk kan je kunstgras balkon zelf leggen, maar voor een strak eindresultaat kan je veel beter kunstgras balkon laten leggen. Dit doet Tip Top Kunstgras op locatie. Het maakt ons niet uit of we langskomen voor een balkon of tuin. We zorgen er altijd voor dat je kunstgrasmat er netjes en strak bijligt.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

HOE PLAATSEN WE KUNSTGRAS BALKON?

Voor het plaatsen van kunstgras balkon brengen we eerst een dempende ondergrond aan. Dit voorkomt eventuele schade aan de ondergrond en maakt kleine oneffenheden onzichtbaar. Door deze dempingsplaat zullen uw kinderen of huisdieren zachter vallen tijdens het spelen. Daarna gaan we het kunstgras leggen en op maat snijden. Eventueel verlijmen we de matten, zodat het een mooi geheel is zonder naden. Na afloop bezanden we het kunstgras en borstelen we de kunstgrasmatten op. Vervolgens voeren we de resten af en kan je genieten van je nieuwe kunstgras balkon. Je merkt direct dat je kunstgrasmat er veel strakker bij ligt, dan wanneer je het zelf gedaan had.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN

Tip Top Kunstgras is de expert in het leggen van kunstgras. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor je klaar voor advies. Bij het aanvragen van een offerte komen we indien gewenst geheel vrijblijvend bij je langs. We meten je balkon in en geven je een offerte op maat. Bij akkoord komen we binnen 14 dagen je balkon voorzien van kunstgras. Na oplevering geven we je ook nog eens 10 jaar garantie op een groen balkon. Kortom, Tip Top Kunstgras is de beste optie voor je balkon!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Super gedaan!!

Ontzettend fijn bedrijf. Denken mee in oplossingen, geweldige service. Zijn na twee weken nog terug gekomen om nog een keer te borstelen.Jonge jongens die graag goed werk willen leveren.100% aan te raden om voor hen te kiezen.
- Aspers

Prima contact, service en kunstgras

Ik heb prettig contact gehad met de medewerkers van TipTop. Afspraken zijn goed nagekomen.
- Vught

Erg mooie kwaliteit, professioneel en fijne service

We zijn heel blij met het kunstgras! De communicatie verliep vanaf het begin soepel en snel. Er kon snel geschakeld worden en het eindresultaat is prachtig! Zelfs de randen zijn erg netjes afgewerkt met klinkers. Het personeel is fijn in de omgang, denkt mee en afspraken worden netjes nagekomen. Kortom: een aanrader!
- Zeist

netjes gewéldig

roopie
- Veghel

Netjes en snel

Doen wat ze beloven en bovendien snel en beleefd. Ook het paaltje 🙂 is netjes opgelost zonder gedoe, een absolute aanrader
- Vleuten

Tiptop in orde.

Jongens waren op tijd. 30 vierkante meter oude gazon verwijderd, opgehoogd en kunstgras rumba 42mm was snel gelegd in 4 uur. Tiptop in orde.
- Knuth

Fijne vlotte ervaring.

Leuke jongens die weten wat ze wanneer doen zijn. Komen op tijd en waren snel klaar. Beide heren zijn correct en netjes. Eindresultaat is erg mooi, wij zijn er heel tevreden over.
- Eindhoven

Tip Top Kunstgras

Bezoekadres (op afspraak)
De steegen 8D
5321 JZ Hedel
ma. t/m vr.   8.00 – 17.00 uur
zat.                9.00 – 15.00 uur

073 888 2679
info@tiptopkunstgras.nl
www.tiptopkunstgras.nl