Home/Kunstgras tuin
offerte aanvragen

WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras tuin is de specialiteit van Tip Top Kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in kunstgras leggen in de tuin. Met kunstgras krijg je een schitterend groen gazon, zonder dat je dit hoeft te onderhouden. Via onze website kan je direct een offerte aanvragen voor kunstgras. We hebben altijd de perfecte kunstgras tuin voor je in ons assortiment. Je kan bij ons zelfs terecht voor kunstgras dat haast niet van echt te onderscheiden is. Ons kunstgras wordt daarbij ook nog eens in Nederland geproduceerd en is 100% uv-bestendig. Je kunstgras gazon ligt er dus jarenlang schitterend bij.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

DE VOORDELEN VAN EEN KUNSTGRAS TUIN

Met kunstgras tuin profiteer je direct van de voordelen van kunstgras. Het eerste voordeel is dat je nooit meer hoeft te maaien. Het nadeel van echt gras is dat je vooral in de zomermaanden wekelijks moet maaien. Dit hoeft niet langer met kunstgras. Nog een voordeel is dat je gras nooit geel wordt of dat je kale plekken krijgt. Sproeien, bemesten of maaien? Dat is verleden tijd! Je mat blijft altijd mooi groen, zelfs met kinderen en huisdieren. Bij Tip Top Kunstgras gebruiken wij natuurlijke groene tinten met mosdraad, daardoor is ons kunstgras tuin niet van echt te onderscheiden. Ben je benieuwd wat zo’n kunstgras gazon mag kosten? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor kunstgras tuin.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

TUIN MET KUNSTGRAS IS EEN DUURZAAM ALTERNATIEF

Een tuin met kunstgras is een duurzaam alternatief voor echt gras. In onze Nederlandse fabriek wordt het gras op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd. Onze matten zijn bijvoorbeeld vrij van zware metalen en niet schadelijk voor de natuur. Kinderen en huisdieren kunnen ook zonder problemen veilig spelen op ons kindvriendelijke kunstgras. Doordat het kunstgras uv-bestendig is gaat het jaren mee voor het aan vervanging toe is. Om dit te bewijzen geven we standaard 10 jaar garantie op ons kunstgras tuin.

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Kunstgras leggen

0-25 m²  €237,50
26-100 m² € 9 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Ondergrond af trillen met een trilplaat
en egaliseren
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS LATEN AANLEGGEN IN DE TUIN

Ga je liever niet zelf aan de slag met kunstgras tuin? Je kan kunstgras laten aanleggen in de tuin door Tip Top Kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. We zorgen ervoor dat je nieuwe kunstgras gazon er strak bij komt te liggen. Binnen 14 dagen zorgen we voor een altijd groen gazon. Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen. We komen dan bij je langs om het gazon vrijblijvend in te meten. Op basis van deze bezichtiging kunnen we een offerte opmaken. Met een offerte krijg je een idee wat het kost om kunstgras tuin aan te laten leggen. Bij een akkoord komen we altijd binnen 14 dagen bij je langs om je nieuwe gazon aan te leggen.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

KUNSTGRAS IN DE TUIN ZORGT VOOR MINDER ONDERHOUD

Kunstgras tuin is de oplossing als je niet meer wekelijks met je tuin bezig wilt zijn. Als je voor kunstgras in de tuin kiest ben je niet meer bezig met maaien, strimmen of zaaien. Je hoeft je grasveld ook niet meer van bemesting of van kalk te voorzien. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe je grasveld vrijmaken van blad en het kunstgras op te borstelen. Kortom, zo heb je meer tijd om van je tuin te genieten!

KUNSTGRAS TUIN PRIJZEN

Wat ben je kwijt als je kunstgras tuin wilt laten leggen? Dit is afhankelijk van het soort grasmat dat je uitkiest. De goedkoopste mat is al verkrijgbaar vanaf € 26,95 per m2. De duurdere matten hebben een extra realistische uitstraling en zijn zeer zacht. Wil je kunstgras kopen en de exacte prijzen weten? Vraag een offerte aan via onze site en je weet direct wat je kwijt bent voor kunstgras tuin.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel