Home/Grastapijt laten leggen
offerte aanvragen

WAAROM TIP TOP KUNSTGRAS?

Een grastapijt laten leggen van kunstgras is de ideale oplossing voor een altijd groen gazon. Iedereen geniet graag van een prachtig groen gazon in de tuin. Het enige nadeel is dat het veel tijd kost om een natuur gazon mooi groen en dichtbezet te houden. Een duurzaam alternatief voor graszoden is grastapijt laten leggen. Kunststof grasmatten blijven altijd mooi groen en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Je hoeft met kunstgrastapijt niet meer te maaien, sproeien of bij te zaaien. Grastapijt is een prachtig alternatief voor een altijd groen gazon!

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

GRASTAPIJT LATEN LEGGEN DOOR DE KUNSTGRAS EXPERT

Tip Top Kunstgras is de expert op het gebied van kunstgras. Onze vakbekwame medewerkers zijn dagelijks bezig met het leggen van kunstgras. Hier komt meer bij kijken dan alleen het uitrollen van een rol kunstgras. Onze medewerkers weten echt alles over het leggen van een strak kunstgazon in de tuin. Voordat we een offerte uitbrengen komen we ook altijd bij je langs. Dit is geheel vrijblijvend. Als we langskomen meten we direct het nieuwe gazon voor je in en op basis van onze metingen brengen we een passende prijsopgave uit. Dit is geheel vrijblijvend. Als je akkoord gaat met de offerte, dan komen we binnen 14 dagen bij je langs om het kunstgras te leggen. Een grastapijt laten leggen regel je eenvoudig via Tip Top Kunstgras.

ECOLOGISCH VERANTWOORD KUNSTGRAS

Een grastapijt laten leggen is een duurzame oplossing voor je tuin. Je kan het hele jaar door genieten van een prachtig groen gazon. Daarbij worden onze kunstgrasmatten geproduceerd in Nederland. De matten worden vrij van zware metalen geproduceerd en zijn ecologisch verantwoord. Doordat er gebruik wordt gemaakt van mosdraad, is het grastapijt realistischer dan ooit. Ons grastapijt is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Dankzij een uv-bestendige laag verkleuren de matten niet en blijven zelfs na een paar jaar mooi groen. Tip Top Kunstgras geeft niet voor niets 10 jaar garantie op een grastapijt laten leggen. Ben je op zoek naar kwaliteit? Kies dan voor Tip Top Kunstgras om kunstgras te laten leggen.

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Kunstgras leggen

0-25 m²  €237,50
26-100 m² € 9 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Ondergrond af trillen met een trilplaat
en egaliseren
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

GRASTAPIJT LATEN AANLEGGEN DOOR EEN EXPERT

Een grastapijt laten aanleggen bespaart je een hoop werk en je weet zeker dat het gazon er strak bij komt te liggen. Tip Top Kunstgras komt dagelijks bij klanten voor een nieuw grastapijt. Onze vakbekwame vriendelijke medewerkers helpen je graag. Voordat we aan de slag gaan verwijderen we, indien nodig, het huidige gazon en graven we de overtollige grond af. Vervolgens brengen we menggranulaat aan en verharden we de ondergrond. We egaliseren het granulaat om de kunstgrasmatten erop uit te rollen. De matten worden aan elkaar verlijmd op een manier dat de lijm laag niet zichtbaar is. Daarna strooien we er zand overheen en borstelen we het gazon op. Na afloop voeren we alles af en kan je gaan genieten van je nieuwe gazon.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

WAT KOST EEN GRASTAPIJT LATEN LEGGEN?

Tip Top Kunstgras heeft al grastapijt vanaf € 26,95 per m2. Je krijgt hierbij een redelijk zacht tapijt van een hoge kwaliteit. Daarbij kan je nog uit verschillende soorten kiezen met een extra realistische uitstraling. We hebben zelfs zeer zacht gras met een superrealistische uitstraling. Dit kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden. Ben je benieuwd hoe dit in het echt eruit ziet? Tijdens het inmeten van je gazon kunnen we altijd een voorbeeld voor je meenemen. Je hebt zo een idee van je nieuwe gazon voor je kunstgras koopt. Wil je ook graag een grastapijt laten leggen? Maak vandaag nog een afspraak via onze website met één van onze vakbekwame medewerkers.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel