Home/Kunstgras Breda
offerte aanvragen

WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras laten leggen Breda is een slimme oplossing als je zelf geen expert bent in kunstgras. Er komt namelijk nog best veel kijken bij de aanleg van kunstgras. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd zijn in de aanleg van kunstgras in Breda en kunnen we je hierbij helpen. We weten als geen ander dat de aanleg van kunstgras Breda een nauwkeurige klus is waar veel tijd in gaat zitten. Uiteraard zorgen we ervoor dat de klus echt nauwkeurig uitgevoerd wordt, zodat je nog jaren kan genieten van je nieuwe gazon. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij je langs voor de aanleg van het nieuwe gazon.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS BREDA IS EEN DUURZAME OPLOSSING

Kunstgras Breda is een duurzaam alternatief voor een groen gazon in de tuin. Er zijn verschillende mensen die graag een groen gazon in de tuin willen. Gras heeft natuurlijk een frisse uitstraling en zorgt voor afwisseling in de tuin. Maar bij gras komt een hoop onderhoud kijken. Je moet het gras namelijk maaien, besproeien, trimmen en bemesten. Een duurzame oplossing waar je geen onderhoud meer aan hebt, is kunstgras in de tuin. Je hoeft je gras niet meer te besproeien en dankzij de hoge kwaliteit is het niet te onderscheiden van echt gras. Tip Top Kunstgras legt voor je een prachtige onderhoudsvrije kunstgrasmat aan.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

TIP TOP KUNSTGRAS BREDA WORDT ECOLOGISCH VERANTWOORD GEPRODUCEERD

Tip Top Kunstgras koopt kunstgrasmatten in bij Nederlandse fabrieken. Hierdoor kunnen we toezicht houden op de kwaliteit en het productieproces. De kunstgrasmatten worden volledig ecologisch verantwoord geproduceerd. Er worden bijvoorbeeld geen zware metalen gebruikt en de matten zelf worden gemaakt uit mosdraad. Daarna wordt er een uv-filter aangebracht, zodat je nog jaren van een groene kunstgrasmat kan genieten. We geven ook 10 jaar garantie op een nieuw gazon. Ons kunstgras is tevens uitvoerig getest en 100% kindvriendelijk. Je kunt dus prima kunstgras Breda aanleggen in de speeltuin van de kinderen.

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN

Kunstgras leggen

€ 8,50 per m²

Werkzaamheden:
Ondergrond egaliseren en
af trillen met een trilplaat
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN BREDA

Kunstgras laten leggen Breda is een slimme oplossing als je zelf geen expert bent in kunstgras. Er komt namelijk nog best veel kijken bij de aanleg van kunstgras. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd zijn in de aanleg van kunstgras en kunnen we je hierbij helpen. We weten als geen ander dat de aanleg van kunstgras Breda een nauwkeurige klus is waar veel tijd in gaat zitten. Uiteraard zorgen we ervoor dat de klus echt nauwkeurig uitgevoerd wordt, zodat je nog jaren kan genieten van je nieuwe gazon. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij je langs voor de aanleg van het nieuwe gazon.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN BREDA

De prijzen om kunstgras te leggen in Breda varieert per soort kunstgras. Het goedkoopste kunstgras dat wij aanbieden is de Bolero 26. We kunnen de Bolero 26 al leveren vanaf € 26,95 per m2 in Breda. Deze kunstgras soort voelt redelijk zacht aan en ziet er realistisch uit. Wil je de absolute aanrader uit ons assortiment? Dan kom je uit bij de Bolero 35. Die kunstgras soort ziet er nog realistischer uit en voelt zacht aan. De kinderen kunnen dus zonder problemen spelen op een zachte ondergrond.

WAAR LEGGEN WIJ KUNSTGRAS IN BREDA?

Waar wij kunstgras in Breda leggen, is één van de meest gestelde vragen aan onze medewerkers. Gelukkig kunnen we je vertellen dat we overal in Breda geheel vrijblijvend langskomen. Onze vriendelijke en vakbekwame medewerkers komen bij je langs in Breda om een vrijblijvende offerte uit te brengen. We meten op locatie het gazon vrijblijvend in om zo een nauwkeurige offerte uit te brengen. Ga je met de offerte akkoord? Dan komen we binnen 14 dagen bij je terug om een groen gazon te plaatsen. Dit doen we in Breda centrum, noord, oost, zuidoost, zuid, west, noordwest, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een groen blijvend gazon in Breda.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel