Home/Kunstgras leggen
offerte aanvragen

WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras leggen is de specialiteit van Tip Top Kunstgras. Je kan bij ons terecht als je een oud gazon wilt vervangen voor kunstgras. Of als je in je nieuwe tuin graag een gazon wilt maken. Het is bij kunstgras belangrijk dat je de matten strak aanlegt, zodat ze mooi in elkaar overlopen. Al meer dan 10 jaar komen we bij klanten langs voor kunstgras leggen. We kunnen bijna het hele jaar bij je langskomen voor kunstgras aanleggen in de tuin. Als de grond erg nat of bevroren is, dan kunnen we helaas geen kunstgras leggen. We moeten de grond namelijk egaliseren en voorzien van een nieuw zandbed voor we aan de slag kunnen. Uiteraard kunnen we de afspraak afstemmen op het weer. In de zomermaanden kunnen we vrijwel dagelijks kunstgras aanleggen.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS AANLEGGEN IS EEN PRECISIE KLUS

Als je kiest voor kunstgras, dan wil je wel graag dezelfde uitstraling als echte grasmatten. Hier komt meer bij kijken dan een paar kunststof grasmatten uitrollen. Als eerste moeten we het deel waar de matten komen te liggen afgraven. Als er een oud gazon ligt, dan voeren we deze af. Vervolgens gaan we straatzand tot 5 cm inrijden. Dit zandbed trillen we aan en vlakken we uit. Daarna brengen we een stabilisatiedoek aan en rollen we de grasmatten uit. Eventueel moeten de naden van de matten verlijmt worden en wordt het gras vastgezet. Vervolgens borstelen we het kunstgras op en voeren we het restmateriaal af. Dit is een flinke klus waar je niet bij stilstaat. Gelukkig kunnen wij dit voor je uitvoeren bij Tip Top Kunstgras.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

KUNSTGRAS AAN LATEN LEGGEN

Tip Top Kunstgras neemt de klus van kunstgras leggen graag voor je uithanden. Je kan via ons bedrijf kunstgras aan laten leggen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras in diverse tuinen in Nederland. De kunstgras matten die we leggen zijn uiteraard van topkwaliteit. Ze worden in een Nederlandse fabriek geproduceerd en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De matten zijn duurzaam en worden ecologisch verantwoord geproduceerd. Dit betekent dat er geen zware metalen gebruikt worden bij de productie van kunstgras. Doordat ons kunstgras extra zacht is, zijn de matten ook veilig voor kinderen om op te spelen. Dankzij de uv-bestendige laag blijft je mat minimaal 10 jaar op kleur. Uiteraard geven we hier garantie op bij kunstgras leggen.

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Kunstgras leggen

0-25 m²  €237,50
26-100 m² € 9 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Ondergrond af trillen met een trilplaat
en egaliseren
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR KUNSTGRAS LEGGEN

Wil je graag kunstgras leggen? Vraag geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan. Onze vriendelijke en vakbekwame medewerkers komen geheel vrijblijvend bij je langs om het gazon in te meten. Op basis van onze meetinstructies werken we een offerte op maat uit. Na akkoord van de offerte kan je binnen 14 dagen een altijd groen gazon verwachten. We zorgen er altijd voor dat er snel iemand bij je langskomt om een kunstgazon aan te leggen. Aarzel vooral niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor kunstgras leggen!

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

KUNSTGRAS IN DE TUIN ZORGT VOOR MINDER ONDERHOUD

Kunstgras tuin is de oplossing als je niet meer wekelijks met je tuin bezig wilt zijn. Als je voor kunstgras in de tuin kiest, ben je niet meer bezig met maaien, strimmen of zaaien. Je hoeft je grasveld ook niet meer van bemesting of van kalk te voorzien. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe het grasveld van blad vrij te maken en het kunstgras op te borstelen. Kortom, meer tijd om van je tuin te genieten.

KUNSTGRAS LEGGEN PRIJZEN

Kunstgras leggen klinkt als een goed idee. Het bespaart je een hoop werk en je weet zeker dat je kunstgrasmat er strak bij ligt. Op onze website zijn we altijd open over de kunstgras leggen prijzen. Vanaf € 28,50 per m2 kan je een strakke grasmat laten leggen. Bij kunstgras leggen krijg je 10 jaar garantie. Dit betekent dat je nog heel lang van je nieuwe grasmat kan genieten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel