WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras kopen is het perfecte alternatief voor traditionele graszoden. Op dit moment heb je misschien een groen gazon in de tuin. Het nadeel is dat het ontzettend veel tijd kost om het gazon groen te houden. In de zomermaanden moet je wekelijks maaien en het gazon onderhouden. Je moet het gazon regelmatig bemesten, water geven of voorzien van kalk. Als de zon ligging niet optimaal is, krijg je al snel last van kale plekken of gele plekken. Als je huisdieren in de tuin lopen, is de kans groot dat je gras geel wordt. Wil je liever een altijd groen gazon? Via onze site kan je kunstgras kopen als alternatief. Met kunstgras krijg je een altijd groen gazon in de tuin.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS KOPEN UIT EEN NEDERLANDSE FABRIEK

Tip Top Kunstgras verzorgt kunstgras in tuinen rechtstreeks uit een Nederlandse fabriek. Onze grasmatten worden ecologisch verantwoord gemaakt en bij de productie worden er geen zware metalen gebruikt. Na productie kunnen onze vakbekwame medewerkers bij je langskomen om het kunstgras te leggen. Doordat we gespecialiseerd zijn in kunstgras, weten we precies wat we moeten doen voor een natuurlijke uitstraling. Op locatie vervangen we je oude gazon voor een altijd groen blijvend gazon. Het is een duurzame oplossing voor gewoon gras in de tuin. Aan kunstgras kopen zitten eigenlijk alleen maar voordelen.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Jive 55
€47,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
55 mm

MEER INFO

Mambo 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur!

Offerte

KUNSTGRAS IS NIET VAN ECHT GRAS TE ONDERSCHEIDEN

Een nadeel bij kunstgras kopen is dat het er soms nep uitziet. Dit heeft vaak te maken met de kwaliteit van de grasmatten die gebruikt worden. Bij Tip Top Kunstgras garanderen we een altijd mooi groen gazon. Ons kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. Onze Nederlandse grasmatten worden gemaakt van mosdraad en hebben een natuurlijk groene tint. Hierdoor zijn de matten niet van echt te onderscheiden. Ons assortiment bestaat uit verschillende types kunstgras met een realistische uitstraling. Je kan bij ons altijd kunstgras kopen met een natuurlijke uitstraling.

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Kunstgras leggen

0-25 m²  €237,50
26-100 m² € 9 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Ondergrond af trillen met een trilplaat
en egaliseren
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

0-25 m²  €187,50
26-100 m² € 7 per m²
101 m² of meer op aanvraag

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS BESTELLEN BIJ TIPTOPKUNSTGRAS

Bij Tip Top Kunstgras leveren we niet alleen de matten, maar zorgen we ook voor het aanleggen van kunstgras. Via onze site kan je direct kunstgras bestellen aan de hand van een type grasmat. Vervolgens komt één van onze vakbekwame medewerkers vrijblijvend bij je thuis langs. We laten eventueel de verschillende grasmatten zien en meten het gazon netjes voor je in. Op basis van de verzamelde afmetingen brengen we een vrijblijvende offerte uit. Hierbij leveren we kunstgras met uv-bescherming en 10 jaar garantie. Ga je akkoord met de offerte? Dan komen we binnen 14 dagen het kunstgras aanleggen. Kunstgras kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN

Als je akkoord gaat met onze offerte, dan komen we de matten leggen. Eventueel halen we het oude gazon voor je weg. We voeren dit netjes af, zodat je hier geen last meer van hebt. Vervolgens verhogen we de ondergrond met een stabilisatie mix. Met een trilplaat egaliseren we de ondergrond waterpas, zodat je kunstgras er netjes bij komt te liggen. Hierna brengen we een drukverdelend doek aan om oneffenheden weg te werken. De volgende stap is om het kunstgras uit te leggen en verlijmen we de matten met speciale kunstgras lijm. Je ziet hierdoor geen naden meer en het gazon loopt netjes in elkaar over. Na afloop bezanden we het kunstgras en borstelen we het kunstgras op. Je hebt nu een mooi gazon om van te genieten. Bij kunstgras kopen komt dus meer kijken dan enkel een mat uitrollen. Wij kunnen je helpen bij de aanleg van kunstgras.

KUNSTGRAS KOPEN VIA ONZE WEBSITE

Ben je op zoek naar kindvriendelijk kunstgras voor je tuin? Je kan direct kunstgras kopen via onze website. Vanaf € 26,95 per m2 komen we bij je langs om een groenblijvend gazon aan te leggen. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze vriendelijke medewerkers of vraag een offerte aan!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Super gedaan!!

Ontzettend fijn bedrijf. Denken mee in oplossingen, geweldige service. Zijn na twee weken nog terug gekomen om nog een keer te borstelen.Jonge jongens die graag goed werk willen leveren.100% aan te raden om voor hen te kiezen.
- Aspers

Prima contact, service en kunstgras

Ik heb prettig contact gehad met de medewerkers van TipTop. Afspraken zijn goed nagekomen.
- Vught

Erg mooie kwaliteit, professioneel en fijne service

We zijn heel blij met het kunstgras! De communicatie verliep vanaf het begin soepel en snel. Er kon snel geschakeld worden en het eindresultaat is prachtig! Zelfs de randen zijn erg netjes afgewerkt met klinkers. Het personeel is fijn in de omgang, denkt mee en afspraken worden netjes nagekomen. Kortom: een aanrader!
- Zeist

netjes gewéldig

roopie
- Veghel

Netjes en snel

Doen wat ze beloven en bovendien snel en beleefd. Ook het paaltje 🙂 is netjes opgelost zonder gedoe, een absolute aanrader
- Vleuten

Tiptop in orde.

Jongens waren op tijd. 30 vierkante meter oude gazon verwijderd, opgehoogd en kunstgras rumba 42mm was snel gelegd in 4 uur. Tiptop in orde.
- Knuth

Fijne vlotte ervaring.

Leuke jongens die weten wat ze wanneer doen zijn. Komen op tijd en waren snel klaar. Beide heren zijn correct en netjes. Eindresultaat is erg mooi, wij zijn er heel tevreden over.
- Eindhoven

Tip Top Kunstgras

Bezoekadres (op afspraak)
De steegen 8D
5321 JZ Hedel
ma. t/m vr.   8.00 – 17.00 uur
zat.                9.00 – 15.00 uur

073 888 2679
info@tiptopkunstgras.nl
www.tiptopkunstgras.nl