Home/Kunstgras Eindhoven
offerte aanvragen

WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras Eindhoven is de perfecte oplossing voor een onderhoudsvrij gazon. We komen graag bij je langs in de regio Eindhoven om nieuw kunstgras te leggen. In verschillende stadsdelen van Eindhoven hebben we al kunstgras gelegd. Ben je op zoek naar een specialist in kunstgras Eindhoven? Tip Top Kunstgras is de specialist in kunstgras in de regio Eindhoven. We hebben voor verschillende woningen al een nieuw gazon verzorgd. Dankzij kunstgras kan je zelfs in de drukke binnenstad van een groen gazon genieten. Je kan zelfs op een dakterras of balkon een prachtig gazon aan laten leggen. Tip Top Kunstgras denkt hierin graag met je mee dankzij de jarenlange ervaring in kunstgras.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS EINDHOVEN IS ECOLOGISCH VERANTWOORD GEPRODUCEERD

Tip Top Kunstgras haalt niet zomaar ergens kunstgras vandaan. Ons kunstgras wordt in een Nederlandse fabriek geproduceerd op ecologisch verantwoorde wijze. De kunstgrasmatten worden gemaakt van mosdraad. Hierdoor worden er geen zware metalen gebruikt en krijg je een realistische uitstraling. De kunstgrasmatten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Daarbij geven we de garantie op een mooi blijvend gazon. Dankzij een uv-filter blijft je gazon namelijk mooi groen zonder te maaien of sproeien. We leveren kunstgras Eindhoven standaard met 10 jaar garantie.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN IN EINDHOVEN DOOR DE SPECIALIST

Kunstgras laten leggen in Eindhoven is een verstandige keuze. Bij een strak gazon van kunstgras komt een hoop kijken. Eerst moet het oude gazon eventueel verwijderd worden. De ondergrond wordt vervolgens afgegraven en afgevoerd. Daarna egaliseren we de ondergrond en brengen we menggranulaat aan. Het granulaat gaan we egaliseren, zodat het eindresultaat er strak uitziet. Vervolgens brengen we een drukverdelend doek aan van geotextiel. We werken op deze manier oneffenheden weg. Daarna rollen we de kunstgrasmatten uit en lijmen we ze netjes vast. Dit is een nauwkeurige klus om te voorkomen dat je lijmnaden ziet. Als de mat ligt, bezanden we het nieuwe kunstgras en borstelen we de vezels mooi op. Jouw kunstgrasmat is nu klaar voor gebruik.

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN

Kunstgras leggen

€ 8,50 per m²

Werkzaamheden:
Ondergrond egaliseren en
af trillen met een trilplaat
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN IN EINDHOVEN

Kunstgras Eindhoven klinkt als de perfecte oplossing voor de schaduwkant van je tuin. Je zit nooit meer met een dood gazon doordat er te weinig zonlicht is. En wat zijn de prijzen kunstgras leggen Eindhoven? Via Tip Top Kunstgras kan je al kunstgras laten leggen vanaf € 26,95 per m2. We leveren hierbij een prachtig groen gazon voor de tuin. Wil je extra realistisch gras? Dit kunnen we al leveren vanaf € 28,95 per m2. Voor de exacte prijzen komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs. Tijdens ons bezoek meten we het nieuwe gazon in en brengen we een offerte uit. Bij akkoord op de offerte plaatsen we binnen 14 dagen kunstgras in Eindhoven.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

WAAR LEGGEN WIJ KUNSTGRAS IN EINDHOVEN?

De vraag waar leggen wij kunstgras in Eindhoven komt regelmatig voorbij. Gelukkig kunnen we hierop antwoorden dat we eigenlijk in de complete regio komen. Je kan een afspraak met ons maken voor een bezoek in het centrum, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Strijp en Gestel. Zelfs in het oude centrum komen we langs om kunstgras Eindhoven te leggen. Van een dakterras tot een complete stadstuin. Geen klus is voor Tip Top Kunstgras te klein of te groot. We komen zowel bij particulieren als bedrijven langs voor kunstgras.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN VOOR KUNSTGRAS EINDHOVEN

Wil je ook graag een altijd groenblijvend gazon? Wij leveren ecologisch verantwoorde kunstgrasmatten uit Nederland in Eindhoven. Als kunstgrasspecialist in de regio komen we graag bij je langs om een kindvriendelijk gazon te maken. Maak vandaag nog een vrijblijvende inmeetafspraak met één van onze vriendelijke medewerkers.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.6

Tip Top werk geleverd

Snelle reactie op aanvraag en binnen 2 weken lag het er al keurig in. Bedankt!!
- Dongen

Alles perfect gelopen.

Gisteren is het bestelde kunstgras gelegd. Hele fijne, gezellige jongens. Ze hebben fantastisch gewerkt. Alles ziet er perfect uit. Wij zijn er super blij mee.
- Waalre

Alles perfect gegaan

Ik ben erg tevreden over de contacten alles is vlot en keurig verlopen ! Ik ben erg blij met mijn mooie grasveldje. Ik heb jullie al aanbevolen bij mijn buren die ook al een bestelling gedaan hebben.