WAAROM ONS TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras Eindhoven is de perfecte oplossing voor een onderhoudsvrij gazon. We komen graag bij je langs in de regio Eindhoven om nieuw kunstgras te leggen. In verschillende stadsdelen van Eindhoven hebben we al kunstgras gelegd. Ben je op zoek naar een specialist in kunstgras Eindhoven? Tip Top Kunstgras is de specialist in kunstgras in de regio Eindhoven. We hebben voor verschillende woningen al een nieuw gazon verzorgd. Dankzij kunstgras kan je zelfs in de drukke binnenstad van een groen gazon genieten. Je kan zelfs op een dakterras of balkon een prachtig gazon aan laten leggen. Tip Top Kunstgras denkt hierin graag met je mee dankzij de jarenlange ervaring in kunstgras.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS EINDHOVEN IS ECOLOGISCH VERANTWOORD GEPRODUCEERD

Tip Top Kunstgras haalt niet zomaar ergens kunstgras vandaan. Ons kunstgras wordt in een Nederlandse fabriek geproduceerd op ecologisch verantwoorde wijze. De kunstgrasmatten worden gemaakt van mosdraad. Hierdoor worden er geen zware metalen gebruikt en krijg je een realistische uitstraling. De kunstgrasmatten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Daarbij geven we de garantie op een mooi blijvend gazon. Dankzij een uv-filter blijft je gazon namelijk mooi groen zonder te maaien of sproeien. We leveren kunstgras Eindhoven standaard met 10 jaar garantie.

Ons KUNSTGRAS ASSORTIMENT

Jazz 35
€28,50 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
35 mm

MEER INFO

Bolero 35
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
35 mm

MEER INFO

Salsa 35
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
35 mm

MEER INFO

Calypso 42
€32,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
42 mm

MEER INFO

Jive 43
€32,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
43 mm

MEER INFO

Samba 50
€34,50 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO

Limbo 40
€34,50 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
40 mm

MEER INFO

Twist 45
€39,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
45 mm

MEER INFO

Mambo 50
€42,50 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur!

Offerte

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN IN EINDHOVEN DOOR DE SPECIALIST

Kunstgras laten leggen in Eindhoven is een verstandige keuze. Bij een strak gazon van kunstgras komt een hoop kijken. Eerst moet het oude gazon eventueel verwijderd worden. De ondergrond wordt vervolgens afgegraven en afgevoerd. Daarna egaliseren we de ondergrond en brengen we menggranulaat aan. Het granulaat gaan we egaliseren, zodat het eindresultaat er strak uitziet. Vervolgens brengen we een drukverdelend doek aan van geotextiel. We werken op deze manier oneffenheden weg. Daarna rollen we de kunstgrasmatten uit en lijmen we ze netjes vast. Dit is een nauwkeurige klus om te voorkomen dat je lijmnaden ziet. Als de mat ligt, bezanden we het kunstgras en borstelen we de vezels mooi op. Jouw kunstgrasmat is nu klaar voor gebruik.

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN

Kunstgras leggen

€ 8,50 per m²

Werkzaamheden:
Ondergrond egaliseren en
af trillen met een trilplaat
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN IN EINDHOVEN

Kunstgras Eindhoven klinkt als de perfecte oplossing voor de schaduwkant van je tuin. Je zit nooit meer met een dood gazon doordat er te weinig zonlicht is. En wat zijn de prijzen kunstgras leggen Eindhoven? Via Tip Top Kunstgras kan je al kunstgras laten leggen vanaf € 26,95 per m2. We leveren hierbij een prachtig groen gazon voor de tuin. Wil je extra realistisch gras? Dit kunnen we al leveren vanaf € 28,95 per m2. Voor de exacte prijzen komen we graag geheel vrijblijvend bij je langs. Tijdens ons bezoek meten we het nieuwe gazon in en brengen we een offerte uit. Bij akkoord op de offerte plaatsen we binnen 14 dagen kunstgras in Eindhoven.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

WAAR LEGGEN WIJ KUNSTGRAS IN EINDHOVEN?

De vraag waar leggen wij kunstgras in Eindhoven komt regelmatig voorbij. Gelukkig kunnen we hierop antwoorden dat we eigenlijk in de complete regio komen. Je kan een afspraak met ons maken voor een bezoek in het centrum, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Strijp en Gestel. Zelfs in het oude centrum komen we langs om kunstgras Eindhoven te plaatsen. Van een dakterras tot een complete stadstuin. Geen klus is voor Tip Top Kunstgras te klein of te groot. We komen zowel bij particulieren als bedrijven langs voor kunstgras.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN VOOR KUNSTGRAS EINDHOVEN

Wil je ook graag een altijd groenblijvend gazon? Wij leveren ecologisch verantwoorde kunstgrasmatten uit Nederland in Eindhoven. Als kunstgrasspecialist in de regio komen we graag bij je langs om een kindvriendelijk gazon te maken. Maak vandaag nog een vrijblijvende inmeetafspraak met één van onze vriendelijke medewerkers.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.2

Duidelijk advies en kunstgras is zeer netjes gelegd

We zijn bij een aantal bedrijven geweest voor een offerte voor kunstgras. Bij Tip Top is er helaas nog geen showtuin om het kunstgras te kunnen bekijken. Ze zijn vrijblijvend op bezoek geweest. Tijdens het bezoek zijn de verschillende stalen kunstgras getoond en is de uitvoering besproken. Uiteindelijk voor Tip Top gekozen voor het duidelijke advies en de goede prijs/kwaliteit verhouding (ze waren niet de goedkoopste en niet de duurste partij).Binnen twee weken na het bezoek is het kunstgras gelegd icm een stabilisatiemix. Het kunstgras sluit strak aan op het straatwerk en de trampoline.We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Tip Top Kunstgras aan.
- Tiel

Mijn tuin, nu - bekeken vanuit een ‘roze’ bril!

- uitmuntende communicatie & opvolging- precisie werk zijnde leggen van ons kunstgras + betegeling incl afwerking - een team dat communicatie hoog in act neemt ten gunste naar zijn/haar consument- komt hun afspraken vlekkeloos na, ook voor het nadien inwijden van! = conclusie : als mensen nood hebben aan tuinaanleg en/of kunstgras dan is TipTopkunstgras.nl gewoon.. ‘TipTop’!
- Ossendrecht

Prima service

Jongens werkte secuur en waren zeer vriendelijk
- Den dolder

Geweldig!

Wij hebben kunstgras van Tip Top en het ziet er perfect uit. Netjes gelegd en het gras lijkt net echt! Wij zijn erg tevreden over de snelle service en het kwaliteit.Ik raad dit bedrijf zeker bij iedereen aan.
- Zuilichem

Duidelijkheid en kwalitatief super!

Prima ervaring gehad met dit bedrijf! Snelle offerte gekregen waarin goed werd meegedacht (direct afspraak bij mij thuis). Plaatsing van het kunstgras zeer professioneel gedaan, zonder enige trubbel. Ook hier werd goed meegedacht en oplossingen gevonden.Ik raad dit bedrijf absoluut aan!
- Weert

Super geholpen, kwamen snel langs!

Super geholpen! na kort overleg een afspraak gemaakt voor het leggen van het kunstgras. Ben super tevreden, zou dit iedereen aanraden.
- Raamsdonksveer

Net echt gras!

Niets op aan te merken
- Hedel

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Aanhef
Voorletters
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Adres
Postcode
Woonplaats

Soort kunstgras:
Wil je kunstgras laten leggen, bezorgen of zelf afhalen?
Afmetingen kunstgras:
Wil je je oude gazon door ons laten verwijderen en afvoeren?
Aantal m² verwijderen en afvoeren:
Frezen?
Ondergrond?
Eventuele opmerkingen

Tip Top Kunstgras

Bezoekadres (op afspraak)
De steegen 8D
5321 JZ Hedel
ma. t/m vr.   8.00 – 17.00 uur
zat.                9.00 – 15.00 uur

073 888 2679
info@tiptopkunstgras.nl
www.tiptopkunstgras.nl