Home/Kunstgras Utrecht
offerte aanvragen

WAAROM TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras Utrecht is de ideale oplossing voor een kleine tuin in het centrum of een tuin waar te weinig zonlicht voor gras is. Door te weinig zonlicht krijg je veel last van mos en ziet je gazon er niet mooi uit. Er zijn wel speciale grassoorten voor tuinen op het noorden, maar het resultaat valt vaak tegen. Met kunstgras Utrecht zorg je er in één keer voor dat je gazon er wel weer stralend uitziet. Je gazon ziet er niet alleen mooi uit, maar blijft ook groen zonder onderhoud. Tip Top Kunstgras verzorgt in Utrecht in verschillende wijken prachtige kunstgrasvelden.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

ERVAAR HET GEMAK VAN KUNSTGRAS UTRECHT

Veel mensen willen gras in hun tuin, maar ervaren een hoop ongemakken. Vooral het onderhoud blijkt ze flink tegen te vallen. Met gras in de tuin moet je in de zomer wekelijks maaien en ben je druk in de weer met de sproeier. Dit kost veel tijd die je liever aan andere klussen besteed. Met kunstgras Utrecht ervaar je het gemak van echt gras zonder het onderhoud. Kunstgras van Tip Top Kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. Je ervaart zelfs het zachte gevoel van echt gras en water wordt goed doorgelaten. Doordat water uitstekend wordt doorgelaten voorkom je dat je gazon gaat rotten in de tuin. Als specialist in kunstgras Utrecht komen we graag bij je langs voor een groen blijvend gazon.

KUNSTGRAS UTRECHT IS EEN VERANTWOORDE KEUZE IN DE TUIN

Tip Top Kunstgras zorgt voor ecologisch verantwoord kunstgras in de tuin. We bestellen kunstgras rechtstreeks uit de Nederlandse fabriek. Doordat we ons kunstgras in Nederland inkopen weten we 100% zeker dat ons kunstgras duurzaam geproduceerd wordt. Ons kunstgras wordt namelijk gemaakt van mosdraad en er worden geen zware metalen toegevoegd. Het enige wat ze toevoegen is een UV filter, zodat je kunstgras er na 5 jaar nog steeds prachtig groen bij ligt.

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN

Kunstgras leggen

€ 8,50 per m²

Werkzaamheden:
Ondergrond egaliseren en
af trillen met een trilplaat
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN UTRECHT

Kunstgras laten leggen in Utrecht is de ideale oplossing voor een mooi groen gazon. Doordat we gespecialiseerd zijn in kunstgras leggen, weten we precies wat we moeten doen voor een strak gazon. Via onze website kan je direct een offerte aanvragen. Vervolgens maakt één van onze vriendelijke medewerkers een vrijblijvende afspraak bij je in Utrecht. We komen persoonlijk bij je langs om de tuin te bekijken en het nieuwe gazon in te meten. Op basis van onze metingen brengen we een nauwkeurige offerte uit. Je weet zo wat je kwijt bent voor kunstgras Utrecht. Uiteraard ben je niets verplicht en komen we vrijblijvend bij je langs om het gazon in te meten. Dit is een stukje service vanuit Tip Top Kunstgras.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN UTRECHT

Ben je stiekem nieuwsgierig naar de prijzen kunstgras leggen Utrecht? Tip Top Kunstgras heeft een ruim assortiment met verschillende soorten kunstgras. We hebben zeer realistische grasmatten in ons assortiment. De goedkoopste kunstgrasmatten leggen we al vanaf € 26,95 per m2. Wil je precies weten wat je kwijt bent voor kunstgras in je tuin? Vraag dan vooral een offerte aan via onze website!

WAAR LEGGEN WIJ KUNSTGRAS IN UTRECHT?

Op de vraag waar wij kunstgras leggen in Utrecht kunnen we als antwoord geven dat we overal in Nederland kunstgras leggen. We komen dus ook in Utrecht centrum, Wijk C, Lombok, Overvecht, Kanaaleiland, Vleuten en de Meern. Voor kunstgras Utrecht zit je bij ons aan het juiste adres. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag om een afspraak te plannen. Als je voor Tip Top Kunstgras kiest, krijg je ook 10 jaar garantie op je nieuwe groene gazon. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor kunstgras in Utrecht.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel