Home/Kunstgras Tilburg
offerte aanvragen

WAAROM TIP TOP KUNSTGRAS?

Kunstgras Tilburg is de oplossing als je geen zin meer hebt om te maaien. Of als je een kleine tuin in het centrum hebt met weinig zonlicht. Het is dan bijna onmogelijk om je gazon netjes groen te houden. Met kunstgras Tilburg zorg je voor een duurzame oplossing voor een groen gazon in de tuin. Je hoeft niet langer meer te maaien of je gazon te bemesten. Wij zorgen ervoor dat je kunstgrasveld er altijd netjes bij ligt. Tip Top Kunstgras komt in de regio Tilburg graag bij je langs om een nieuw gazon neer te leggen.

Waar wij kunstgras in Tilburg leggen? Dit doen we in elke wijk in de stad. Van het centrum tot Reeshof, Armhof, Korvel, het Zand en Wandelbos. We zorgen er echt overal voor dat er een mooi gazon ligt. Dit doen we bij zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk komen wij ook in andere regio’s in Noord-Brabant om kunstgras te leggen, zoals Breda en Den Bosch. Ben je benieuwd wat kunstgras Tilburg mag gaan kosten? Vraag vandaag nog een offerte aan via de site.

Ons Kunstgras

  • UV-bestendig

  • Ecologisch

  • Duurzaam

  • Kindvriendelijk

  • Gefabriceerd in Nederland

KUNSTGRAS TILBURG, VAN PARTICULIEREN TOT SPORTVERENIGINGEN

Een paar jaar geleden begonnen de eerste sportverenigingen over te gaan op kunstgras. Eén van de bekendste is natuurlijk de eredivisieclub Willem II met een eigen kunstgrasveld. Maar ook andere sportverenigingen, zoals hockeyclubs, zijn overgestapt op kunstgras. Als inwoner van Tilburg kan je ook je tuin voorzien van kunstgras. Tip Top Kunstgras is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras in de regio Tilburg.

ONZE KUNSTGRAS TOPPERS

Jazz 34
€29,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
34 mm

MEER INFO

Twist 45
€38,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
 45 mm

MEER INFO

Twist Deluxe 50
€44,95 per m²

 Echtheid:
Hoogte:
50 mm

MEER INFO
Bekijk het hele assortiment

WE LATEN JE GRAAG WAT PROJECTEN ZIEN

KUNSTGRAS TILBURG IS EEN DUURZAME OPLOSSING VOOR JE TUIN

Ons kunstgras is een duurzame oplossing voor echt gras. We hebben ecologisch geproduceerd kunstgras van mosdraad in ons assortiment. Dit materiaal is voorzien van een uv-bestendige laag en wordt zonder zware metalen geproduceerd. Dit maakt kunstgras een duurzame en ecologisch verantwoorde keuze. Ons kunstgras staat ook nog eens bekend om de hoge kwaliteit. We geven dan ook 10 jaar garantie op kunstgras Tilburg, omdat we 100% achter ons product staan. Onze vakbekwame medewerkers van Tip Top Kunstgras laten je dan ook graag zien waarom kunstgras Tilburg de beste keuze voor je tuin is.

PRIJZEN KUNSTGRAS LEGGEN

Kunstgras leggen

€ 8,50 per m²

Werkzaamheden:
Ondergrond egaliseren en
af trillen met een trilplaat
Aanbrengen druk verdelend doek
Kunstgras leggen en
op maat snijden
Bezanden van het kunstgras
Het kunstgras opborstelen
Oplevering met klant

Ophogen ondergrond 

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Leveren stabilisatie mix
Aanbrengen stabilisatie mix
Op hoogte brengen
van de ondergrond

Afvoeren gazon/grond

€ 6,50 per m²

Werkzaamheden:
Oud gazon verwijderen
Afgraven en afvoeren zwarte grond

KUNSTGRAS LATEN LEGGEN TILBURG

Bij kunstgras laten leggen Tilburg komt meer kijken dan je zou denken. Voor we beginnen halen we eventueel het oude gazon weg. We egaliseren de grond en storten menggranulaat. Dit gaan we uitvlakken en egaliseren. Vervolgens plaatsen we een drukverdelend doek op de ondergrond om oneffenheden weg te halen. Op dit doek gaan we de kunstgrasmatten uitrollen en op maat snijden. De verschillende matten gaan we aan elkaar verlijmen. Dit doen we heel nauwkeurig, zodat er geen naden zichtbaar zijn. Vervolgens gaan we je nieuwe gazon bezanden en opborstelen. Daarna vindt de oplevering aan de klant plaats. Kunstgras laten leggen Tilburg is dus echt een flinke klus. Gelukkig kan je de klus uitbesteden aan Tip Top Kunstgras.

KUNSTGRAS LEGGEN DOEN WE ZO!

Afvoeren gazon/grond*
Met een graszodensnijder verwijderen wij het oude gras. Vervolgens graven wij de ondergrond af. Dit voeren wij vervolgens af.

* optioneel

Op hoogte brengen van de ondergrond
door middel van stabilisatie mix. We zorgen ervoor dat de ondergrond op de juiste hoogte ligt en grof is geëgaliseerd door behulp van een hark.

Verdichten met een trilplaat
Wanneer de ondergrond grof is geëgaliseerd en op hoogte is. Zo wordt de stabilisatie mix aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de ondergrond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
Met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

Aanbrengen druk verdelend doek
Ook wel geotextiel genoemd. Dit beschermd de onderbouw tegen oneffenheden.

Kunstgras leggen
is maatwerk. Zo houden we rekening met de vleug richting, snijverlies en eventueel te verlijmen stukken kunstgras. Het verlijmen doen wij in de meeste gevallen met speciale kunstgras lijmband in combinatie met twee-componenten lijm. Vervolgens snijden we het kunstgras op maat zodat het perfect aansluit op de bestrating en/of borders.

Bezanden van het kunstgras
Zorgt ervoor dat de vezels minder snel gaan liggen en door het gewicht zal de kunstgras mat niet meer gaan verschuiven.

Het kunstgras opborstelen
Laat de vezels mooi recht op staan. Dit doen wij door middel van een speciale kunstgras veeg machine.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op.
We voeren de resten van het kunstgras af, ruimen op en vegen de tuin aan.

WAAROM KUNSTGRAS LATEN LEGGEN DOOR TIP TOP KUNSTGRAS?

We verstaan ons vak en onze expertise delen we graag! We leggen prachtige kunstgras gazons aan en we garanderen dat het 10 jaar prachtig blijft. En heb je vragen? Dan voorzien we je graag van advies.

Waarom Tip Top Kunstgras?

  • Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras

  • Binnen 14 dagen een voor altijd groen gazon

  • Geheel vrijblijvend inmeten op locatie

  • 10 jaar garantie

  • Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

PRIJZEN KUNSTGRAS LATEN LEGGEN TILBURG

Wat kost het om kunstgras te laten leggen in Tilburg? Je kan het laten leggen van kunstgras Tilburg zo duur maken als je zelf wilt. De prijzen kunstgras laten leggen Tilburg gaan vanaf € 24,95 per m2. Je krijgt dan een prachtig olijfgroen gazon uit de Salsa 32 serie. Het gazon voelt redelijk zacht aan en heeft een realistische uitstraling. Ben je op zoek naar extra realisme? Dan kan je kiezen uit de Twist 35 vanaf € 31,95 per m2 of de Samba 30 vanaf € 34,95 per m2.

WAAR LEGGEN WIJ KUNSTGRAS IN TILBURG?

Wij leggen kunstgras in Tilburg in de hele regio Tilburg. Onze vakbekwame vriendelijke medewerkers komen graag bij je langs in de wijken: Zuid, Noord, Centrum, West, Oost, Reeshof, Goirke, het Zand, Wandelbos, Korvel, Broekhoven, Armhof en de Oude Warande. Kortom, we komen echt overal in de regio Tilburg en zelfs daarbuiten. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en we komen meteen bij je langs. Er komt een vakbekwame medewerker langs om het gazon in te meten voor een nauwkeurige offerte. Bij een akkoord komen we binnen 14 dagen langs voor een groen gazon.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

9.5

Vakkundig beddrijf, net personeel

Vakkundig bedrijf, vriendelijke medewerkers, zeer tevreden.
- Tilburg

kwaliteit en betrouwbaar

fijne communicatie meedenken kwaliteitvolgende keer weten we jullie weer te vinden. zijn blij met het resultaat.
- Purmerend

Snel een mooi strak kwalitatief gazon

Ik ben erg tervreden over de offerte fase en de uiteindelijke aanleg van ons gazon. De reakties op de offerte aanvraag en verder vragen was snel en adequaat. Het leggen verliep goed, kwamen op afgesproken tijd en hebben mooi en strak werk geleverd! We zijn erg tevreden over het resultaat.
- Helmond

Inderdaad tiptop .

Zeer tevreden , strak gelegd en schoon geveegd opgeleverd . Kost een paar centen , maar dan heb je ook wat !
- Veghel

Goed werk

Prima afspraken, stipt na gekomen.Uitermate nette afwerking. Vriendelijk en deskundig personeel.
- Den bosch

Vakkundige aanleg, prima afstemming!

Voor TipTop gegaan vanwege een referentieproject bij familie. In het assortiment smaakvol en realistisch gras. De communicatie verliep prima. Tijdens aanleg vakkundige en snelle uitvoering. Dit is exact wat je van elk bedrijf verwacht.
- Sint-Oedenrode

Super tevreden. keurig werk.

Aardige mensen en keurig werk afgeleverd. Ga zo door.
- Velddriel