Vrijblijvende offerte in 24 uur
Gratis levering vanaf € 250,-
15 jaar UV-garantie
Dier- en kindvriendelijk
Zeer realistisch

Waarom Tip Top Kunstgras?

Steeds meer mensen kiezen voor het aanleggen van kunstgras. De reden hiervan is simpel. Door de enorme ontwikkeling die het kunstgras heeft doorgemaakt, is het tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden dit in combinatie met het onderhoudsarme aspect maakt het voor de klant duidelijk om voor kunstgras te kiezen. Helaas zien de mensen door de bomen het bos niet meer, ze vinden het kiezen van het juiste kunstgras een lastige opgave. Er dient immers rekening gehouden te worden met diverse belangrijke punten zoals: het type kunstgras en het kwaliteitsverschil binnen de kunstgrasbranche.

Om dit gemakkelijker te maken hebben wij ons assortiment zorgvuldig samengesteld! Enkel van het allerhoogste kwaliteit. Al onze soorten kunstgras zijn vrij van schadelijke stoffen en dus milieuvriendelijk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het in China geproduceerde kunstgras. Dit wordt dan wel goedkoper en sneller geproduceerd maar hier zitten vaak schadelijke stoffen zoals lood en cadmium in verwerkt.

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen leveren wij slechts in Nederland gefabriceerd kunstgras. Graag komen we dan ook langs om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit bezoek bekijken we de tuin en meten we alles op. Vervolgens laten we ons zorgvuldig gekozen assortiment kunstgras zien. Aan de hand van jouw keuze bekijken wij hoe het efficiënt gelegd kan worden. En ontvang je geheel vrijblijvend, een scherpe offerte op maat!

Klik hier voor onze gratis inmeetservice.