Vrijblijvende offerte in 24 uur
Gratis levering vanaf € 250,-
15 jaar UV-garantie
Dier- en kindvriendelijk
Zeer realistisch

Waarom kunstgras laten inmeten?

Waarom kunstgras laten inmeten?

Heb je een oppervlakte in de tuin waar je kunstgras aangelegd wilt hebben? Maar geen idee hoe je moet beginnen met het opmeten en berekenen? Wij van Tip Top Kunstgras komen graag naar je toe voor een gratis inmeetservice en een vrijblijvende offerte.

Om er zeker van te zijn dat het kunstgras zo efficiënt mogelijk gelegd wordt, moet er rekening gehouden worden met de breedte van de rol met kunstgras. Dit is standaard een breedte van 4 meter. De kans is groot dat de breedte van de rol en de grote van het gazon niet overeenkomen. Hierdoor kan het lastig zijn om op de juiste manier het totale oppervlakte te berekenen voor de aanschaf van het kunstgras. Mocht je hier zelf niet aan uit komen? Wij helpen je graag met het inmeten en oppervlakte berekenen van de tuin!

Tijdens dit bezoek bekijken we de tuin en meten we alles op. Vervolgens bespreken we jouw wensen en laten we ons prachtige assortiment kunstgras zien. Aan de hand van jouw keuze bekijken wij hoe het efficiënt gelegd kan worden. En ontvang je gratis een vrijblijvende offerte!

De voordelen van het inmeten door Tip Top Kunstgras:

  • Gratis geheel vrijblijvende offerte op maat!
  • Vakbekwame medewerkers, wij kijken naar de efficiëntste manier van leggen!
  • Houden rekening met de richting van de vleug (vezelrichting)!
  • Bekijken de mogelijkheden om het snijverlies te beperken!
  • Geen verrassingen achteraf!

Waarom kunstgras laten leggen door Tip Top Kunstgras:

Wij zijn gespecialiseerd in het perfect aanleggen van het kunstgras! Binnen 14 dagen kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren! Wij nemen alle zorgen uit handen! Met 10 jaar garantie op ons kunstgras zorgen wij dat ook uw tuin weer Tip Top in orde is!

Vraag hier de gratis inmeetservice aan.