KUNSTGRAS LEGGEN HALFWEG

9.6

Tip Top werk geleverd

Snelle reactie op aanvraag en binnen 2 weken lag het er al keurig in. Bedankt!!
- Dongen

Alles perfect gelopen.

Gisteren is het bestelde kunstgras gelegd. Hele fijne, gezellige jongens. Ze hebben fantastisch gewerkt. Alles ziet er perfect uit. Wij zijn er super blij mee.
- Waalre

Alles perfect gegaan

Ik ben erg tevreden over de contacten alles is vlot en keurig verlopen ! Ik ben erg blij met mijn mooie grasveldje. Ik heb jullie al aanbevolen bij mijn buren die ook al een bestelling gedaan hebben.
- Waalre

Van A tot Z uitstekend.

Vanaf het eerste belletje naar TipTop Kunstgras hadden wij een goed gevoel. De communicatie , de uitleg en de planning was top. Vandaag 22 september 2022 is onze kunstgras mat gelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Een pluim voor [...]
- Made

Geweldig

Mannen gaan netjes te werk en het ligt er tip tip in. Ook de communicatie vooraf was erg prettig en duidelijk. Daarnaast een snelle planning binnen 2 weken alles erin. ( klein klusje). Maar toch!
- Den Bosch

Snelle levering, alles volgens afspraak en keurig uitgevoerd

Gewoon via Google bij Tiptop uitgekomen. Offerte aanvraag ingediend en de volgende dag al binnen en was de afspraak gemaakt. Conform afspraak alles heel netjes uitgevoerd (kunstgras vervangen) en wij zijn dus dik tevreden.
- Zaandijk

Echt mooi

Prima werk geleverd, eerste dag met 4 man ,de tweede dag met 5 man, dat schiet lekker op. De naam TipTop klopt in ieder geval.
- Zaltbommel