Home/Referenties
9,6 105 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
9

Heel fijn bedrijf en mooi groen gras in mijn tuin

Super fijne ervaring met Tiptop gras. Prettige manier van communiceren, toffe mensen die het gras kwamen leggen, heel betrouwbaar en ook nog eens een mooi gazon!! Kortom: een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Súper! Ik raad het iedereen aan!

Wij zijn super blij met ons prachtige kunstgras van de mannen van Tip top! Een super snelle en goede service! Vriendelijke en kundige jongens die het komen leggen en met een prachtig eindresultaat! Ik raad het echt iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘S-Hertogenbosch
10

Fantastisch werk geleverd

Alle afspraken keurig nagekomen en het resultaat mag er wezen; een prachtige kunstgras mat in voor- en achtertuin. Professioneel bedrijf met de juiste apparatuur, vriendelijke en kundige medewerkers die hard werken. Een Tip Top bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse
9

Geweldig

Snel en vakkundig geregeld. Prettige, vriendelijke, correcte en hardwerkende medewerkers. Fantastisch mooi gras. Helemaal tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst
10

Echt een aanbeveling

Ik ben zeer tevreden met de afspraken van tiptop voor het snelle levering en het leggen van het kunstgras en ook de mannen van tiptop voor het uit voeren van de werkzaam heden het verwijderen van oud gras en het afvoeren en het leggen van het nieuwe kunstgras het zijn [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerle
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10